Contact Site Map Home Greek English
Κέρκυρα, Πύλη Τουρισμού textsign
 
     
 

Αμμουδιές

Παραλίες με χρυσή άμμο, δέντρα που απλώνουν τον ίσκιο τους μέχρι το νερό. Τα νησιά της Κέρκυρας (Κέρκυρα, Παξοί, Οθωνοί, Ερείκουσα, Μαθράκι), είναι φυσικά όμορφα.


Canal d Amour
Click to Enlarge,Canal d Amour

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ Ανοιχτές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία Fitness (γυμναστήριο, μασάζ, σάουνα) Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Στο αριστερό άκρο της παραλίας του Σιδαριού θα βρείτε εντυπωσιακούς σχηματισμούς από ψαμμόλιθο που δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα. Ανάμεσα τους μικροί όρμοι και σπηλιές με ζεστά νερά σας καλούν να κολυμπήσετε. Στο τέρμα αριστερά θα βρείτε και το ονομαστό Canal D`Amour, μια σήραγγα, ένα πέρασμα μέσα από τον βράχο. Ο μύθος λέει ότι αν κολυμπήσετε μέσα σε αυτό, τότε στην άλλη πλευρά θα βρείτε την αγάπη της ζωής σας ίσως επειδή οι παλιοί γνώριζαν ότι κολυμπώντας μόνοι εκεί θα νιώσετε τη βαθιά επιθυμία να μοιραστείτε τη ζωή με κάποιον άλλον.


 Δείτε περισσότερα ...

Αγιος Γεώργιος (Βοράς)
Click to Enlarge,Αγιος Γεώργιος (Βοράς)

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. Ένα μεγάλο πέταλο αμμουδιάς που περικλείεται δεξιά και αριστερά από βραχώδεις σχηματισμούς και μυστικές μοναχικές παραλίες για δύο. Νερά δροσερά και κρυστάλλινα με βάθος για κάθε γούστο και περίπτωση. Με γρήγορο βάθεμα στα βόρεια (δεξιά κοιτάζοντας τη θάλασσα) και υπερβολικά ρηχά νερά στα νότια (αριστερά κοιτάζοντας προς τη θάλασσα) που αποτελεί και την ιδανική περιοχή για παιδιά.

Θαλάσσια σπόρ, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Μπαρ φροντίζουν για την διασκέδασή σας. ...


 Δείτε περισσότερα ...

Αγιος Γεώργιος (Νότος)
Click to Enlarge,Αγιος Γεώργιος (Νότος)

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Μια ατέλειωτη αμμουδιά 8 χιλιομέτρων σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο με κόσμο ή μακριά από τον κόσμο. Στο βόρειο τμήμα της απλώνεται η παραλία του Ισσου με τους μοναδικούς Μεσογειακούς αμμόλοφους, το δάσος των κέδρων και τέλος τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.


 Δείτε περισσότερα ...

Αγιος Γόρδιος
Click to Enlarge,Αγιος Γόρδιος

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες Κλειστές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Agios Gordios ,copyrights:View/Copy/Print but not Publish Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κέρκυρας,  χρυσή  αμμουδιά που περικλείεται δεξιά και αριστερά από βραχώδεις σχηματισμούς και μυστικές μοναχικές παραλίες για δύο. Νερά δροσερά και κρυστάλλινα.  Αποτελεί  ιδανική περιοχή για οικογενειακές διακοπές με παιδιά.

Υποδομές: Μπλέ σημαία, Θαλάσσια σπόρ, Καταδύσεις, Εστιατόρια, Μπαρ, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια,  Καταστήματα, Πολυκαταστήματα, Ιατρείο, Τουριστικά γραφεία, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών .


 Δείτε περισσότερα ...

Αγιος Σπυρίδων
Click to Enlarge,Αγιος Σπυρίδων

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ θαλάσσης Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ

Μια ακόμη όμορφη και ήσυχη παραλία. Βρίσκεται στα όρια της βόρειας με τη βορειοανατολική ακτή κοντά στον προστατευμένο υδροβιότοπο της λίμνης Αντινιώτη ανάμεσα στα τουριστικά θέρετρα της Κασσιώπης και της Αχαράβης.

Μέρος ήσυχο με ήρεμα κρυστάλλινα νερά ιδανικό για παιδιά, με το χαρακτηριστικό ξωκλήσι του Αγίου Σπυρίδωνα και μερικά γραφικά ταβερνάκια.


 Δείτε περισσότερα ...

Αγιος Στέφανος
Click to Enlarge,Αγιος Στέφανος

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Το παλιό ψαράδικο χωριό του Αγίου Στεφάνου βρίσκεται στο Βορειοανατολικό άκρο του νησιού χτισμένο πάνω σε μια όμορφη αμμουδιά.  Το μικρό του λιμάνι είναι το συντομότερο σημείο επαφής της Κέρκυρας με τα Διαπόντια νησιά (Οθωνοί, Ερείκουσα, Μαθράκι) και από εδώ μπορείτε να βρείτε τακτική καθημερινή συγκοινωνία για να τα επισκεφτείτε.


 Δείτε περισσότερα ...

Αλμυρός
Click to Enlarge,Αλμυρός

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Ακριβώς μετά την παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα και τον προστατευμένο υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας Αντινιώτη αρχίζει μια απέραντη αμμουδιά με συνολικό μήκος 7 περίπου χιλιομέτρων. Το πρώτο τμήμα αυτής της παραλίας είναι ο Αλμυρός. Είναι ένα σχετικό ήσυχο μέρος με αμμόλοφους, ρηχά νερά και γραφικά ταβερνάκια.


 Δείτε περισσότερα ...

Αλυκές Λευκίμμης
Click to Enlarge,Αλυκές Λευκίμμης

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ 

Ενα μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Μια παραλία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η περιοχή  χρησίμευε ως αλυκή, αλλά η δραστηριότητα αυτή σταμάτησε οριστικά το 1988. Σήμερα έχουν επισκευαστεί τα παλιά κτήρια και έχει διαμορφωθεί η περιοχή. Οι μοναδικές αμμουδιές, τα καθαρά νερά, το όμορφο περιβάλλον δημιουργούν μια παραλία ιδανική για όσους αποζητούν τη φύση, ένα ήσυχο μπάνιο και παιγνίδια στην άμμο.


 Δείτε περισσότερα ...

Αλυκές Ποταμού
Click to Enlarge,Αλυκές Ποταμού

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ Πλαζ Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ

Μια πλήρως οργανωμένη παραλία, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Κέρκυρας, με ρηχά, ζεστά νερά, ωραία συντηρημένο Δημοτικό πάρκο για ξεκούραση και παιγνίδι, και ένα εξαιρετικό κατάστημα με Κερκυραϊκές γεύσεις. Χώρος ιδανικός για παιδιά.


 Δείτε περισσότερα ...

Απραός - Καλαμάκι
Click to Enlarge,Απραός - Καλαμάκι

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια ΜπαρΠλαζ  Σπορ θαλάσσης Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ
Ο Απραός ή Καλαμάκι είναι μια ήσυχη παραλία στη Βορειοδυτική Κέρκυρα. Τα καθαρά κρυστάλλινα νερά, η μεγάλη αμμουδιά με λευκή άμμο, τα ήρεμα και ρηχά νερά της δίνουν χαρακτηριστικά ιδανικής παραλίας για ήσυχες οικογενειακές διακοπές.


 Δείτε περισσότερα ...

Αρίλλας
Click to Enlarge,Αρίλλας

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ  Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Η παραλία του Αρίλλα είναι η βορειότερη της Δυτικής Κέρκυρας, ακολουθεί το πανέμορφο ακρωτήριο Δράστης και τις παραλίες της Βόρειας Κέρκυρας με πρώτη εκείνη του Αγίου Στεφάνου.
Βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από την πόλη και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και αποτελεί ένα ελκυστικό θέρετρο για ήρεμες διακοπές.


 Δείτε περισσότερα ...

Αστρακερή
Click to Enlarge,Αστρακερή Ομορφη παραλία στη βόρεια Κέρκυρα
 Δείτε περισσότερα ...

Γλυφάδα
Click to Enlarge,Γλυφάδα

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Μια από τις πλέον όμορφες, φημισμένες αλλά και πολυσύχναστες παραλίες της Κέρκυρας. Βρίσκεται 16 χιλιόμετρα από την Πόλη της Κέρκυρας προς τα Δυτικά. Μια υπέροχη αμμουδιά που περικλείεται από λόφους κατάφυτους με ελιές και πεύκα και κρυστάλλινα νερά.
Χαρείτε το μπάνιο ειδικά το απόγευμα όταν μπορείτε να χαρείτε και το όμορφο ηλιοβασίλεμα.


 Δείτε περισσότερα ...

Δασιά
Click to Enlarge,Δασιά

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ Συνεδριακοί χώροι Ανοιχτές πισίνες Κλειστές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία Fitness (γυμναστήριο, μασάζ, σάουνα) Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Μία από τις πλέον φημισμένες παραλίες του νησιού και από τις πρώτες που αναπτύχθηκαν τουριστικά. Παραλία προστατευμένη από τους ανέμους με νερά πιο ζεστά και αμμουδιά ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Η κοντινή απόσταση και η αστική συγκοινωνία με την Πόλη της Κέρκυρας την καθιστούν προτιμώμενο προορισμό.


 Δείτε περισσότερα ...

Ερμονες
Click to Enlarge,Ερμονες

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ Ανοιχτές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία  Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Μια μικρή αμμουδιά  στο βάθος ενός κόλπου που σχηματίζουν οι απότομοι και  κατάφυτοι λόφοι. Τόπος με ξεχωριστή ομορφιά αποτελεί κλασσικό τουριστικό θέρετρο.

Βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από την Πόλη και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και προσφέρει μια σειρά από ανέσεις ανάμεσα στις οποίες θα ξεχωρίζαμε τις υπηρεσίες καταδύσεων αφού το τοπίο προσφέρεται ιδανικά για κάτι τέτοιο.


 Δείτε περισσότερα ...

Ισος ή Ισσος
Click to Enlarge,Ισος ή  Ισσος

Ιδιαίτερη θέα  Μπαρ  Πλαζ Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ

Μια παραλία που δεν πρέπει να χάσετε.

Μια ατέλειωτη αμμουδιά με τους μοναδικούς Μεσογειακούς αμμόλοφους, το δάσος των κέδρων και τέλος τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.

Βρίσκεται 35 χιλιόμετρα νότια της πόλης και του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Καθαρά νερά και ατελείωτη αμμουδιά προσφέρουν έναν ακίνδυνο τόπο για παιχνίδι στα παιδιά.


 Δείτε περισσότερα ...

Μυρτιώτισα
Click to Enlarge,Μυρτιώτισα

Ιδιαίτερη θέα  Πλαζ Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ

Μικρή παραλία στα πόδια των λόφων με τις ελιές και τα πεύκα που χαϊδεύουν με τα κλαδιά τους τη θάλασσα.

Περίπου 15 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Κέρκυρας δίπλα σε φημισμένες και πολυσύχναστες παραλίες όπως η Γλυφάδα βρίσκεται η τόσο μοναδική γωνιά της Μυρτιώτισας που έχει χαρακτηριστεί από μερικούς λάτρεις της ως η ομορφότερη παραλία στην Ευρώπη.

Απότομοι λόφοι που καλύπτονται με δέντρα, μια μικρή αμμουδιά και τα κρυσταλλένια νερά της θάλασσας δημιουργούν μια εικόνα που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Θα ρθείτε και θα ξαναρθείτε.


 Δείτε περισσότερα ...

Παλιοκαστρίτσα

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ Ανοιχτές πισίνες Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία Fitness (γυμναστήριο, μασάζ, σάουνα) Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα

Paleokastritsa, click to enlarge Είναι το πιο γνωστό τουριστικό θέρετρο της Κέρκυρας και όχι άδικα. Το φημισμένο τοπίο που συνδυάζει την αγριότητα των βράχων, το πράσινο που ξεχειλίζει από παντού και τους έξι μικρούς όρμους με το απίστευτα καθαρό ύδωρ σε μια ακτή με λόφους και ακρωτήρια ντυμένα από λιόδεντρα, κυπαρίσσια και λεμονιές. Σε πολλές από τις μικρές παραλίες η πρόσβαση γίνεται μόνο από τη θάλασσα ή με τα πόδια.


 Δείτε περισσότερα ...

Ρόδα
Click to Enlarge,Ρόδα

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία Fitness (γυμναστήριο, μασάζ, σάουνα) Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Roda,copyrights:View/Copy/Print but not Publish Σημαντικό τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Κέρκυρας.  Οι συνεχόμενες αμμώδεις παραλίες που  φτάνουν έως τον Απραό και τον Αγιο Σπυρίδωνα, τα καθαρά και ήρεμα νερά και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιβάλλον κάνουν την περιοχή  ιδανικό τόπο διακοπών ήδη από τη Ρωμαϊκή εποχή, όπως δείχνουν τα αρχαιολογικά ευρήματα Ρωμαϊκών επαύλεων.


 Δείτε περισσότερα ...

Σιδάρι
Click to Enlarge,Σιδάρι

Ιδιαίτερη θέα Εστιατόρια Μπαρ  Ανοιχτές πισίνες  Πλαζ Σπορ γηπέδων (τένις, βόλεϊ, μπάσκετ κ.λπ. Σπορ θαλάσσης Ιππασία Fitness (γυμναστήριο, μασάζ, σάουνα) Παροχές για παιδιά Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες Πάρκινγκ Καταστήματα
Παραδοσιακό τουριστικό θέρετρο της βορειοδυτικής Κέρκυρας με απέραντες αμμουδιές, ρηχά ήρεμα νερά. Το Σιδάρι προσφέρει κάθε είδους υπηρεσία καθώς και ένα πλήρες εμπορικό του κέντρο με κάθε είδους καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.

Για τα μικρά (και μεγάλα) παιδιά λειτουργεί waterpark.


 Δείτε περισσότερα ...

Σελίδα:  1 


Αμμουδιές  reviews:

 Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο

 
 
 

Κερκυραϊκό Περγαμόντο

Γνωρίστε το Κερκυραϊκό Περγαμόντο
egnatia

http://www.corfufestival.gr

Accomodation
Κλείσε τη διαμονή  σου
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή.
signup
Λάβε το περιοδικό της Κέρκυρας
Εγγράψου τώρα και ανακάλυψε τί νέο υπάρχει στην Κέρκυρα. Θα σε κρατάμε ενήμερο.
weather
Δες τον καιρό στην Κέρκυρα
Η Κέρκυρα διαθέτει το πλέον ήπιο κλίμα της Μεσογείου. Δείτε μια πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες.

RentaCar Βρείτε μια πλήρη σειρά από ενοκιαζόμενα αυτοκίνητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οικομονική ενοικίαση ατοκινήτου στην Κέρκυρα